Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Πως να αρωματίσεις τον χώρο σου με φυσικό τρόπο

 Ηρθαν και θα μείνουν! Τα αρωματικά χώρου είτε σε μορφή σπρέι είτε σε μορφή με άρωμα και στικς τα έχεις δει σίγουρα παντού. Ακόμα και σε μορφή wax melt που μπορείς να τα βάλλεις και να τα λιώσεις στον αρωματοποιητή σου.

Βρήκαμε τα καλύτερα της αγοράς από φυτικά υλικά 100% και μπορείς να πάρεις παρακάτω μια μικρή ιδέα ή να ακολουθήσεις τον σύνδεσμο ΕΔΩ


Αρωματικά σπρέι για τα σεντόνια, τα μαξιλάρια σου, τις κουρτίνες σου, για κάθε δωμάτιο από melia candles. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο σώμα σου, το συγκεκριμένο έχει άρωμα καρύδα μάνγκο!



Tα γνωστά σε όλους μας wax melts σε μορφή σοκολάτας ή μεμονωμένα σε κομματάκια σε διάφορα σχέδια. Υπέροχα αρώματα αρκεί να ανάψεις ένα κομματάκι και να κάτσεις αναπαυτικά να απολάυσεις το άρωμά τους στον αρωματοποιητή σου.


Αρωματικά χώρου σε πολλές επιλογές μυρωδιάς και κάθε γούστο. Διάρκεια 3 μήνες / 100ml
To σπίτι σου θα παραμείνει μυρωδάτο και ευωδιαστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές στo MELIA CANDLES   


*χειροποίητα κεριά σόγιας με διάρκεια από 40 ώρες και πάνω. Τα κεριά είναι μια επιλογή που δημιουργούν χαλαρωτική και όμορφη ατμόσφαιρα. Το συγκεκριμένο είναι με ψημένα κόκκινα ζουμερά μήλα στο φούρνο, πασπαλισμένη κανέλα και καρυκεύματα. Διάρκεια καύσης 60 ώρες και αποτελείται από φυτικό κερί και έλαια που δεν βλάπτουν τον άνθρωπο και τα τα ζωάκια μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου