Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

5 & 1 λόγοι που χρειάζεται να έχετε αρωματικά κεριά στο σπίτι σας

 



1. αυτοφροντίδα

φανταστείτε ότι έχετε γυρίσει σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα , έχετε ξαπλώσει και απολαμβάνετε το αγαπημένο σας βιβλίο. Τι λείπει από όλα αυτά? καλά το καταλάβατε ένα αρωματικό κερί. Επιλέξτε πάντα εκείνη την μυρωδιά που σας κάνει να χαλαρώσετε.

2.ρομαντικές στιγμές

έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί προτιμάμε να ανάβουμε κερια σε ρομαντικά ραντεβού? μήπως επειδή η αύρα τους και το άρωμα μας αλλάζει όλη την διάθεση?

3.ύπνος και ηρεμία

καλύτερο ένα κερί από το κινητό σας τηλέφωνο που έχει και αρνητική επίδραση στην υγεία σας. Το αρωματικό κερί θα βοηθήσει το μυαλό σας να καθαρίσει από τις σκοτούρες της ημέρας .

4.γιατί όταν μαγειρεύει κάτι η μαμά σας γίνεστε ευτυχισμένοι? Επειδή η μυρωδιά φέρνει πίσω αναμνήσεις απο την παιδική σας ηλικία. Επιλέξτε ένα άρωμα βανίλιας ή εσπεριδοειδή. Θα ξαναζήσετε αυτές τις αναμνήσεις.

5.κρατάει μακριά τις μυρωδιές του σπιτιού. Μπορεί για παράδειγμα να έχετε μαγειρέψει. Ένα κερί που θα κάψετε για 20 λεπτά και θα ανοίξετε τα παράθυρα αρκεί για να αλλάξει η μυρωδιά του σπιτιού σας.



6.διώχνει την αρνητική ενέργεια! Γιατί αν μυρίσετε μια άσχημη μυρωδιά νιώθετε αηδιασμένοι? επειδή οι μυρωδιές κουβαλάνε αρνητικές ενέργειες μαζί τους. Για παράδειγμα, τα κεριά γιασεμιού σας βοηθούν πραγματικά να ανεβάσετε τη διάθεσή σας. Μπορείτε να τα έχετε σε μια γωνιά του σπιτιού σας. Το άρωμα γιασεμιού αντιπροσωπεύει επίσης την αγνότητα και τη θεϊκή ενέργεια.


*Mπορείτε να βρείτε φυτικά κεριά σόγιας με υπέροχα αρώματα στο melia candles

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου