Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

To blogging απαιτεί χρόνοΕίναι ένα από τα πράγματα που χρειάζεται να ξέρει κάποιος ή κάποια όταν ξεκινάει ένα blog. Πρίν από αρκετά χρόνια όταν ξεκίνησα δεν το είχα κατά νου μιας και δεν ήταν τόσο διαδεδομένο. Απ την άλλη υπήρχε αρκετός ελεύθερος χρόνος μιας και μόλις είχα παραιτηθεί από την τηλεόραση. Περίπου ενα δύωρο την μέρα υπολόγισε και πολλαπλασίασέ το επί 5 μέρες.
Αρχικά χρειάζεσαι χρόνο να βρεις τα θέματα να έχουν ενδιαφέρον και να τα γράψεις στην πορεία. Γι αυτό εαν ξεκινάς τώρα υπολόγησε σωστά τον χρόνο σου και μην δεσμευτείς με χρόνους που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις.
Μπορείς να επιλέξεις να γράφεις κάθε μέρα ή κάποια θέματα μαζεμένα. Χρειάζεσαι φωτογραφίες, αναρτήσεις στα social, και γραφικά με ενδιαφέρον.
Μπορείς να προσφέρεις κάτι διαφορετικό? αυτό είναι το πιο σημαντικό! Μην προσπαθείς να αντιγράψεις άλλους και να χρησιμοποιήσεις ίδια θεματολογία. Βρες μια πρωτότυπη ιδέα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Το blogging μπορεί να σου ανοίξει τις πόρτες με εταιρείες και να γίνει πλήρης απασχόληση. Ορίσε στόχους και ξεκίνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου