Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Πως μπορείτε να οργανώσετε τα ρούχα σας χωρίς να ξοδέψετε χρήματα

Όταν ξεκίνησα να δουλεύω και να βγάζω χρήματα, θυμάμαι που μου έλεγε η μητέρα μου να μην επενδύω σε φτηνά ρούχα αλλά σε κομμάτια διαχρονικά και ακριβότερα μιας και ποιοτικά ήταν καλύτερα. Τουλάχιστον μια με δυο φορές την εβδομάδα θα πήγαινα για ψώνια. Πάντα είχα στην ντουλάπα κομμάτια αφόρετα με τα καρτελάκια, είτε σε μικρότερα νούμερα που περίμενα να χάσω κιλά για να μου μπουν, είτε γιατί την μέρα που πήγα για ψώνια έκανα κακές αγορές λόγο του ότι δεν ήμουν και σε μεγάλα κέφια. Το αποτέλεσμα όμως ήταν ένα...κοιτούσα την γεμάτη κατά τ άλλα ντουλάπα και ποτέ δεν είχα κάτι να φορέσω!Πρόσφατα λοιπόν βρήκα αυτό το άρθρο για το πως μπορείς να οργανώσεις την ντουλάπα σου και αποφάσισα να το εφαρμόσω.
Το πρώτο που πρέπει να κάνεις εαν βρίσκεσαι στην ίδια κατάσταση είναι να ξεκαθαρίσεις τι θες και τι δεν θες. Να κρατήσεις τα ρούχα που σε κάνουν χαρούμενη, με λίγα λόγια κάνεις εκκαθάριση ρούχων! Με ποια ρούχα αισθάνεσαι πιο ελκυστική όταν τα φοράς? Σίγουρα ένα μαύρο παντελόνι πρέπει να το έχεις μιας και είναι από τα πιο κλασσικά κομμάτια, όπως και ένα λευκό πουκάμισο, και ενα φόρεμα κοκτέιλ.
Το δεύτερο είναι ότι μιας και πλέον έχεις λιγότερες επιλογές μπορείς πολύ πιο εύκολα να ταιριάξεις τα ρούχα σου μεταξύ τους και επιπλέον θα τα φοράς όλα, χωρίς πια να μένουν άθικτα στην ντουλάπα σου αρκετά.Χώρισε τα σε ρούχα γραφείου, ρούχα για βόλτα κλτ
Το τρίτο που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις τις αγοραστικές σου συνήθειες. Εάν σου αρέσουν τα έντονα χρώματα επένδυσε σ΄αυτά για παράδειγμα. Δεν χρειάζεται να αγοράζεις ακριβά ρούχα εκτός και εαν είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις απόσβεση φορώντας τα αρκετές φορές.
Τέταρτον να αγοράζεις μόνο ότι σου αρέσει πραγματικά πολύ και να έχεις έναν προϋπολογισμό για το πόσα θα ξοδέψεις ανά σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου