Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Βιωματικό σεμινάριο επαγγελματικής αυτογνωσίας / Σεμινάρια / Συμβουλευτική


Βιωματικό Σεμινάριο Επαγγελματικής Αυτογνωσίας

έχεις κάνει σπουδές που ποτέ δεν ασχολήθηκες με το αντικείμενό τους, ή επέλεξες να εργαστείς  σε κάποια δουλειά που ποτέ δεν σου άρεσε, ή ακόμα χειρότερα είσαι άνεργος και βλέπεις στα επαγγελματικά σου αδιέξοδο? δεν ξέρεις τι θέλεις να κάνεις πραγματικά, ή ξέρεις αλλά δεν γνωρίζεις τον τρόπο πως να προχωρήσεις?

Nα σου θυμίσω ότι η ζωή που κάνεις σήμερα είναι αποτέλεσμα της πρώτης ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ απόφασης που πήρες στην ηλικία των 14-15 ετών, η καριέρα που επέλεξες τότε σήμερα σου προσφέρει την ζωή που έχεις...τότε που δεν είχες ούτε την απόλυτη ωριμότητα αλλά ούτε και την εμπειρία να αποφασίσεις για το μέλλον σου αλλά έπρεπε να το κάνεις!

τι λες να πάρουμε πάλι τα πράγματα από την αρχή?

έχεις αναρωτηθεί... σε τι είσαι καλός? τι σου ταιριάζει? τι θα μπορούσες να κάνεις?

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσεις αυτογνωσία για τις αξίες σου, τις δυνατότητες σου, τα ταλέντα σου και τα ιδανικά σου.

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ είναι η διαδικασία μάθησης να εμπιστεύεσαι και να γνωρίζεις τον εαυτό σου. Όσο καλύτερα τον γνωρίσεις , τόσο πιο εύκολα μπορείς να τον αποδεχτείς και αλλάξεις τα πράγματα που δεν σου αρέσουν. Όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα βασικό βαθμό αυτογνωσίας, η οποία όμως μπορεί να μην είναι ακριβής, δηλαδή μπορεί να νομίζεις πράγματα για τον εαυτό σου που δεν ισχύουν. Κομμάτι σημαντικό επίσης της επαγγελματικής αυτογνωσίας είναι να μάθεις πως οι άλλοι σε βλέπουν μέσα σ ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Για ποιο λόγο χάνεις τις δουλειές? 

Σε ποιόν από τους έξι τύπους ανήκεις ? είσαι καλός πωλητής? θα μπορούσες να είσαι ηθοποιός? η κατάλληλη δουλειά για σένα είναι μια θέση γραφείου? θα γινόσουν ένας πολύ καλός δικηγόρος?...

Ένα βιωματικό σεμινάριο / workshop που συμμετέχεις ενεργά σε ασκήσεις, ομαδικές συζητήσεις και παιχνίδια ρόλων, καθώς και τεστ, μαζί με την ομάδα. Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και  γνωρίζεις τα επαγγελματικά σου "ταλέντα".

Οι αξίες και τα ιδανικά σου μπορούν να αλλάξουν σε οποιαδήποτε ηλικία!

κάθε Πέμπτη 7:00-8:00 μ.μ.
τμήμα 8 ατόμων max
5 συναντήσεις  (1 φορά την εβδομάδα)


για πληροφορίες 
tsiaraelena@gmail.com
6956 287014









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου