Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Οι ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις εαν θες να γίνεις επιχειρηματίας





Ίσως το όνειρό σου είναι να ανοίξεις την δική σου επιχείρηση, όμως το τρέξιμο, το άγχος και η ιδιοκτησία μιας επιχείρησης δεν ταιριάζουν σε όλους. Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι να γίνουν αθλητές, γιατροί, υπάλληλοι και άλλοι επιχειρηματίες. Εσύ είσαι?
Το ερώτημα δεν είναι τόσο ασήμαντο μιας και αν η επιλογή σου είναι λάθος, οι συνέπειες θα είναι σημαντικές!
Ο καλύτερος τρόπος για να εξετάσουμε εάν είναι ο χαρακτήρας σας, τα χαρακτηριστικά σας αλλά και ο τρόπος ζωής σας κατάλληλα γι αυτό είναι με την επαγγελματική συμβουλευτική, παρακάτω θα βρείτε όμως κάποιες ερωτήσεις που απλά χρειάζεται να απαντήσετε με ειλικρίνεια:

είσαι ριψοκίνδυνος?
Πολλές φορές χρειάζεται να επενδύσεις χρήματα που δεν είναι σίγουρο εάν θα έρθουν πίσω. Ένας επιχειρηματίες θα χρειαστεί να πάρει ρίσκο, και πρέπει να είναι διατεθειμένος να το κάνει.

μπορείς να ζεις με την αβεβαιότητα?
Μια επιχείρηση δεν είναι σίγουρο ότι θα πετύχει, μπορεί να πάει καλά μπορεί και όχι.

είσαι πρόθυμος να δουλέψεις σκληρά?
όταν ξεκινάς μια επιχείρηση μπορεί στην αρχή να έχεις πολλούς ρόλους. Του διευθυντή, του οικονομικού συμβούλου, του διευθυντή πωλήσεων. Απαιτεί πολύ και σκληρή δουλειά από εσένα.

είσαι δημιουργικός?
πρέπει να μπορείτε να σκέφτεστε πάντα, πως θα πάρετε περισσότερους πελάτες, πως και που θα διαφημίσετε την επιχείρησή σας, πως θα αυξήσετε τις πωλήσεις σας και όλα αυτά πρέπει να γίνουν από την πρώτη μέρα.

Η έναρξη μιας επιχείρησης είναι διασκεδαστική, συναρπαστική και μπορεί να σας ανταμείψει καλά, μπορεί όμως να είναι σκληρή και απογοητευτική. Σιγουρευτείτε ότι σας ταιριάζει, πριν επενδύσετε χρήματα και χρόνο.

simvoulosergasias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου