Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Γιατί θα αγαπήσεις τις κηραλοιφές

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Πρίν από 2 περίπου μήνες πήγα στο φαρμακείο να αγοράσω μια κρέμα προσώπου, συνηθίζω να παίρνω μία και καλή, σχετικά οικονομική. Την τελευταία φορά όμως είπα να δοκιμάσω μια φυσική κηραλοιφή σε πολύ χαριτωμένη συσκευασία που μου πρότειναν.

Είναι πολύ καλή και οικονομική, μου είπε η κοπέλα. Τι είχα να χάσω? το πολύ 6 ευρώ.

Γυρίζω σπίτι ενθουσιασμένη με το γλυκό βαζάκι που περιείχε την κηραλοιφή αμύγδαλο.
Μύριζε καταπληκτικά, αρκεί να βάλεις μια ελάχιστη ποσότητα στο δάχτυλο σου και να την απλώσεις στο πρόσωπο σου...Μένει  βαθιά ενυδατωμένο για πάρα πολλές ώρες...και ήρεμο. Δεν περιέχει συστατικά που μπορούν να βλάψουν την επιδερμίδα σου.
      Για όσους δεν γνωρίσουν οι κηραλοιφές έχουν ιδιαίτερες ευεργετικές ιδιότητες, γιατί φτιάχνονται από αγνό κερί μέλισσας και την θαυματουργή πρόπολη.


Εξασφάλισα λοιπόν μια συνεργασία με τον κατασκευαστή φέτος και έφτιαξα  ένα πακέτο ομορφιάς και υγείας για όλες εσάς που θέλετε να κάνετε ένα δώρο περιποίησης στον εαυτό σας, ή στους αγαπημένους σας, από τις συγκεκριμένες κηραλοιφές, χωρίς να ξοδέψετε πολλά και  που περιλαμβάνει προϊόντα: προσώπου, για μυϊκούς πόνους, διάλυμα από πρόπολη για γρίπη, για τα χείλια, για εκζέματα και πολλά άλλα..


πληροφορίες elenasandals@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου