Σάββατο 3 Μαΐου 2014

πως να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με τα χειροποίητα μπιχλιμπίδια...

Γειά σας κορίτσια!!! (άντε και αγόρια , όλοι έχουν δικαίωμα στην τέχνη).

Αποφάσισα να κάνω αυτή την ενότητα - ετικέτα με τις συμβουλές μου μιας και πολλοί θέλουν να ξεκινήσουν να φτιάχνουν πραγματάκια!!!

1.Καταρχάς πρέπει να σ αρέσει αυτό που κάνεις ή που θες να ξεκινήσεις! Κάτι το οποίο το κάνεις απλά για να το κάνεις δεν θα βγει ποτέ καλό. Η δημιουργία είναι ψυχή. Βγάζεις ψυχολογία και συναισθήματα. Αυτό φαίνεται πάντα στο αποτέλεσμα.

2. Μην κάνεις ποτέ το λάθος που έκανα και εγώ στην αρχή πριν 10 χρόνια. Ήθελα ν ασχοληθώ με πολλά πράγματα μαζί, κοσμήματα, μπομπονιέρες, σανδάλια, προσκλητήρια, διακόσμηση, κτλ.
Το αποτέλεσμα ήταν να χαλάω όλο το μηνιάτικο που έπαιρνα από την τηλεόραση (παλιές καλές ένδοξες εποχές).Το ΣΤΟΚ μου γέμιζε ολόκληρο δωμάτιο. Επικεντρώσου σ΄ ένα είδος και πειραματίσου μ΄ αυτό για αρχή, μετά προσθέτεις  κι άλλα αν θες.

3.Μην αντιγράφεις ΠΟΤΕ τους άλλους. Προσωπικά σε ότι κάνω δεν κοιτάω ποτέ τι κάνουν οι άλλοι δίπλα μου. Δεν θέλω να επηρεάζω την φαντασία μου και την δημιουργική μου φύση..(την ποιά? τέλος πάντων). Έχε το δικό στυλ. Σε κάποιους θα αρέσει σε κάποιους όχι,μην σε νοιάζει θα βρεις το κοινό σου. Πηγή έμπνευσης για σένα ας είναι το καλοκαίρι, τα χρώματα της άνοιξης, τα νησιά μας, ή οτιδήποτε άλλο.

4. Μην σε νοιάζει ο ανταγωνισμός! Όλοι ασχολούνται με χειροποίητα..ε και? μ αυτή την λογική έχουμε και πολλούς γιατρούς, και πολλούς δικηγόρους, πολλά χασάπικα, πολλά φαρμακεία και τέλος είναι της μόδας να ξεφυτρώνουν και πολλοί πολιτικοί...Για ΟΛΟΥΣ υπάρχει χώρος, μην ψαρώνεις μ αυτό!Έξω υπάρχει τόσος πολύς κόσμος!!! (Δεν το λες και Αμερική, αλλά οκ και εμείς κάμποσοι είμαστε).Έτσι κι αλλιώς σε κάποιους  θ΄ αρέσουν και σε κάποιους όχι αυτά που θα φτιάξεις.

5. Νομίζω είναι και το πιο σημαντικό! Μείνε μακριά από την τηλεόραση, θα μιζεριάσεις, θα ψυχοπλακωθείς και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα...

Καλή επιτυχία σας εύχομαι!
Ελενα Τσιάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου