Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Τα έξυπνα καφτάνια που θα σου λύσουν τα χέρια

Σου συμβαίνει και σένα να ξυπνάς το πρωί και να μην ξέρεις τι να φορέσεις? Να έχεις να πας σε μια εκδήλωση και να αδειάζεις ντουλάπες? Να θες να πας να κάνεις ένα μπάνιο στην παραλία και θες παράλληλα να είσαι ντυμένη και για τα ψώνια μετα?
Εάν ναι, να σου πω οτι το ίδιο θέμα έχω και εγώ εδώ και πολλά χρόνια. Αυτά τα άλλα από πάνω άλλα από κάτω και άντε ταιριαξέ το με την τσίμπλα στο μάτι μου δυσκολέυαν πάντα την ζωή και μου έτρωγαν πολύτιμο χρόνο. Αποφάσισα λοιπόν να σχεδιάσω ρούχα τα οποία θα κολακεύουν όλες τις γυναίκες και με ένα ρούχο μπορείς να πας σε διάφορα σημεία και σε διαφορετικές περιστάσεις. Έχοντας στο μυαλό μου αυτό σχεδίασα την limited collection by elena tsiara, η οποία διατήθεται σε περιορισμένο αριθμό (μονο 2 από κάθε σχέδιο) και είναι τα περισσότερα one size για να μην μπλέκουμε με νούμερα. Έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι θέλουμε να είμαστε χαλαροί.
Τα υφάσματα που έχω επιλέξει είναι εξαιρετικής ποιότητας, βαμβακερά για να είναι δροσερά και φιλικά στο δέρμα σου. Τα υφάσματα και τα σχέδια είναι πολύ εντυπωσιακά και να είσαι σίγουρα ότι με ένα καφτάνι τετοιο θα ξεχωρίσεις και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα!

Μπορείς εαν θες να με ακολουθήσεις στην σελίδα μου στο instagram : elenas_sandals και στην σελίδα μου στο facebook: elenas sandals για να μην χάσεις κανενα καινούργιο σχέδιο την collection!!!

Απο καρδίας να έχεις ένα υπέροχο καλοκαίρι!
Ελενα Τσιάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου