Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΜΑΣΑΖ ενα πολυτιμο δώρο για σενα



Λοιπόν το μασάζ για μένα είναι κάτι ιερό...Ιερό όμως είναι και για το σώμα σου και το πνεύμα σου. Σε ξεκουράζει κυριολεκτικά είτε δεν είσαι στα καλά σου είτε δεν είναι το σώμα σου στα πολύ καλά του. Έχεις πιαστεί από την γυμναστική? μασάζ!, έχεις πιαστεί από την καθιστική στάση? μασάζ!, δεν είναι και πολύ στα καλά σου? μασάζ!, νιώθεις άγχος και πίεση? μασάζ ξανά!
Πολύ θεωρούν ότι πρέπει να δαπανήσεις πολλά χρήματα, αλλά η αλήθεια είναι μια. Ένα μασάζ δεν θα σου κοστίσει πάνω από 15-25 ευρώ το πολύ ανάλογα με το τι θα επιλέξεις, χαλαρωτικό, θεραπευτικό κλτ.
Τα οφέλη του όμως είναι πολύ καλύτερα από 4 πακέτα τσιγάρα ή ένα ποτό. Δεν είπε κανείς να κάνεις 3 φορές την βδομάδα όταν και όσο μπορείς εσύ και η τσέπη σου. Μπορείς να ρωτήσεις εάν έχουν πακέτα μηνιαία να σου έρθει πιο οικονομικά ή να βρεις κάποιο που να μπορεί να το αντέξει η τσέπη σου. Μόλις το δοκιμάσεις μετά σε περιμένω να μου πεις...

Εγώ προσωπικά προτιμώ το Soma Therapy Spa στο Λαγονήσι (Λεωφ. Καλυβίων 13), εχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα σε πρόσωπο και σώμα γιατί οι υπηρεσίες, το προσωπικό, ο χώρος και οι τιμές είναι υπέροχες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου