Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Όμορφη διακόσμηση για μικρές κουζίνες

Η κουζίνα είναι ένα σημείο του σπιτιού που περνάμε πολλές ώρες. Τελευταία μιας και οι περισσότερες είναι ενιαίες με το σαλόνι πρέπει να φροντίζουμε να είναι διαμορφωμένη έτσι ώστε και να είναι όμορφη οπτικά αλλά και να είναι πρακτική. Παρακάτω θα δείτε μερικές κουζίνες, που πραγματικά νομίζω θα τις ζηλέψετε!


Κάποιοι θα την χαρακτήριζαν τολμηρή μιας και τα γεωμετρικά σχέδια στο πλακάκι είναι αρκετά έντονα. Το λευκό χρώμα στα ντουλάπια όμως την κάνει να είναι αρμονική και καθόλου κουραστική στο μάτι. Το χαλί έχει απόχρωση από το πλακάκι αλλά είναι αρκετά ομοιόμορφο το αποτέλεσμα παρόλο που έχει σχέδια και αυτό.


Η ροζ λωρίδα σε μια κατάλευκη κουζίνα δεν είναι κάτι που θα σκεφτόταν αμέσως κάποιος μιας και θυμίζει κοριτσίστικο δωμάτιο. Παρόλα αυτά μια μόνο ρίγα φαρδιά μπορεί να κάνει την κουζίνα σας Pop & unisex. Επενδύστε στα πολύχρωμα αξεσουάρ για παραπάνω χρώμα.


Η τρίτη κατά σειρά κουζίνα δεν έχει κάτι το εντυπωσιακό και κινείται σε τόνους του λευκού και του γκρι. Είναι μια ασφαλής επιλογή για τους πιο συντηρητικούς μιας και έχει δώσει σημασία στην διακόσμηση του τοίχου με διάφορες κορνίζες. Ένα μικρό τραπέζι στην άκρη με μια πινελία από ένα μικροσκοπικό δεντράκι στο κέντρο του κλέβει τις εντυπώσεις.
Στην παραπάνω κουζίνα υπάρχει ένα σημείο που πραγματικά σου τραβάει την προσοχή. Δεν είναι άλλο από την φωτισμένη βιτρίνα πάνω από τον νεροχύτη. Η αντίθεση σε λαδί απόχρωση με το κόκκινο και τα φυτά εξασφαλίζει μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα.


Μια λευκή κουζίνα με country ξύλο στους πάγκους ταίριαξε υπέροχα με το τούβλο στον τοίχο. Μια πολύ ωραία ιδέα για την υγρασία στις κουζίνες.


Αυτή η μικρή γωνιακή ολόλευκη κουζίνα είναι από τις αγαπημένες μου!
Η εκτύπωση στο πάνω μέρος σπάει την μονοχρωμία ενώ το δάπεδο σε ήρεμους τόνους φέρνει ισορροπία στο έντονο print. Τα σκεύη μαγειρέματος έχουν χρησιμοποΙηθεί στον τοίχο και συμπληρώνουν το decor πολύ όμορφα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου