Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Εντυπωσιακός γάμος με ένα απλό στοιχείο


«ΞΥΛΟ».. μια λέξη, ένα εκπληκτικό  θέμα γάμου
Δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχεις ακούσει ότι για οποιαδήποτε εκδήλωση έχεις να κάνεις πρέπει να βρείς πρώτα το θέμα.

Λίγο η εποχή , λίγο ο καιρός και πολύ απλά με οδήγησαν στο στοιχείο του ξύλου. Είναι τόσο απλό και όμως ελάχιστοι  έχουν σκεφτεί μέχρι σήμερα να παίξουν με αυτό το στοιχείο στο γάμο τους. Τι λες είσαι έτοιμος να ξεκινήσουμε?

Και φυσικά από τα προσκλητήρια, το πρώτο πράγμα που πρέπει να επιμεληθείς. Τύπωσε σε χαρτί που έχει σχέδιο ξύλου μέσα ή ακόμα και πάνω σε κανονικό ξύλο, λεπτού πάχους.
 

Η μπομπονιέρα …κάνε μικρά μενταγιόν από πολύ μικρούς κορμούς και γράψε πάνω ότι θες, μπορείς να  τα τοποθετήσεις στο τούλι που έχεις τυλίξει μέσα τα κουφέτα ή πάνω σε ένα κουτάκι , κατά προτίμηση μπεζ.

 

Το γλυκό του γάμου μπορεί να σταθεί πάνω σε ένα κορμό ή να έχει την όψη κορμού δέντρου.



Στην διακόσμηση μπορείς να βάλλεις κοντούς κορμούς και πάνω βαζάκια με λουλούδια ή να ντύσεις τις γυάλες με φελλό. Τα ξύλινα μικρά καφάσια με φρούτα είναι επίσης ιδανικά.


Αν έχει επιλέξει να κάνεις μπουφέ τοποθέτησε πάνω σε ξύλινες βάσεις τις πιατέλες. Αν βρείς παλιά βαρέλια χρησιμοποιήσετα  βάση και τοποθέτησε πάνω το φαγητό.



Καλή Επιτυχία!

 

Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς  την βοήθεια μου μπορείς να με βρείς εδώ:
elenasandals@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου