Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Γαμος μέσα στα Χριστουγεννα

Χριστουγεννιάτικος Γάμος


Είναι αναμφισβήτητα η πιο ωραία εποχή του χρόνου. Όλοι οι δρόμοι είναι στολισμένοι ακόμα και οι εκκλησίες με φωτεινά λαμπάκια. Παρακάτω θα βρείτε ιδέες και συμβουλές για έναν υπέροχο χριστουγεννιάτικο γάμος.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Το χρώμα που κυριαρχεί σ΄ αυτή την γιορτή είναι το κόκκινο και το πράσινο. Ώστόσο εάν δεν θέλετε να περιοριστείτε σ αυτά μπορείτε να διαλέξετε κάτι μεταξύ των παρακάτω συνδυασμών:

Λευκό και ασημί, Χρυσό και μπορντώ, Χρυσό και κρέμ.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

Μπορείτε να προτιμήσετε το κλασικό λευκό προσκλητήριο με ανάγλυφα γράμματα και να προσθέσετε μια ενδιαφέρουσα πινελιά. Λευκές νιφάδες χιονιού ή ακόμα και μια ζωγραφιά του Αλεξανδριανού. Καλό θα ήταν επειδή ο κόσμος κάνει σχέδια για ταξίδια αυτές τις μέρες (τουλάχιστον αυτό γινόταν προ οικονομικής κρίσης) να τις στείλετε τουλάχιστον 3 μήνες πρίν.ΝΥΦΙΚΟ

Φορέστε αυτό που απλά θέλετε και σας κολακεύει. Μπορείτε απλά να φορέσετε μια κόκκινη γούνινη κάπα από πάνω ή να προσθέσετε μια ένα κόκκινο φύλλο από μετάξι στην μέση του νυφικού σας. Θα μπορούσατε επίσης να ψάξετε να βρείτε ένα φόρεμα με πολλά sparkly χάντρες και πούλιες.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Επειδή τα λουλούδια μπορεί να είναι ακριβά αυτή την εποχή του χρόνου σκεφτείτε δημιουργικά. Επιλέξτε πιατέλες με κεριά, κλαδιά και κάποια «πουρνάρια» είναι ζεστά και ρομαντικά. Fake χιόνι και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Μπορείτε επίσης να στολίσετε με χριστουγεννιάτικα στεφάνια, γλαστράκια και λαμπάκια τον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου